För snäll för att attrahera kvinnor?


Du är bra nog för att attrahera kvinnor!

Om du inte har fått ligga eller inte har hittat en snygg flickvän på ett tag så kanske du börjar undra vad du gör för fel. Du kanske undrar om du inte är bra nog för vackra kvinnor och att attrahera kvinnor är för svårt så att du nästan ger upp. Du måste dock förstå att du är bra nog för de flesta kvinnor. Och att attrahera kvinnor är väldigt enkelt om du vet hur du gör det och har försökt ett par gånger.

Nästan alla killar kan lära sig hur man ska attrahera kvinnor under en konversation, så att han senare kan få ligga eller skaffa en flickvän. Till och med du. Du är absolut inte en dålig kille som kvinnor hatar. Det finns en för alla. Bara för att du aldrig hittar någonting betyder det inte att du inte kommer att göra det. Du behöver bara ändra på lite saker.

Få kvinnor att känna sig sexuellt attraherade av dig

Det finns en skillnad på en kille som får ligga och en som får titta på porr hela året om. Den enda får aktivt kvinnor att bli sexuellt attraherade och den andra får kvinnor att känna neutrala vänliga känslor. Du måste helt enkelt få kvinnorna att känna sig sexuellt attraherade av dig.

När du sätter igång sexuella känslor hos en kvinna så kommer hon börja tycka om fler bra saker om dig. Det kan vara som vilken smart och bra kille du är. Om du däremot inte får henne känna någon sexuell attraktion så kommer hon inte att uppskatta de egenskaper du har.

Det går att vara för snäll mot kvinnor

Det är inget fel att vara snäll mot en kvinna och såklart ska du vara det. Men du måste också kunna göra en kvinna sexuellt attraherad av dig. Det gör du genom att visa egenskaper som naturligt sätt attraherar kvinnor. Visa det med självförtroende, karisma, maskulinitet och charm. Och tidigare har du kanske kört på den taktiken att du är en snäll vänlig kille, men det kommer inte få dig att stå ut.

Nybörjartips till en man för att verka mer självsäker!

De flesta kvinnor vill hitta en snäll kille, men den killen måste också få henne att känna sig attraherad av honom. Utan sexuell attraktion så kommer det inte finnas någon anledning för henne att bli någonting annat än en vän eller en främling för dig.

När du får en kvinna att känna sig sexuellt attraherad av dig så kommer hon också uppskatta att du också är en snäll kille. Hon är exalterad av att ha träffat en bra kille som också hon tänder på.

Var inte för imponerad av en kvinna för att hon ser bra ut

Om en kvinna är attraktiv så kommer de flesta killar som ser henne vilja ha sex med henne för att hon ser bra ut. Många av dessa killar kommer förmodligen också vilja ha ett förhållande med henne. För många kvinnor så kommer det inte vara spännande eller attraktivt. Om hon inser att det enda hon behöver göra är att se bra ut för att få en kille så kommer hon vilja ha lite mer av en utmaning.

Det är enkelt för kvinnor att få män attraherade för att män känner en intensiv attraktion till en kvinnas utseende. Kvinnor kan känna sig attraherade till en mans fysiska utseende. Men de flesta intensiva typer av attraktion som kvinnor känner är till en mans personlighet och beteende.

När en kvinna har en interaktion med en man så kommer personligheten fram. Man vill då att kvinnan ska känna sig tänd på denna personlighet. När kvinnan pratar med honom så kommer han att få henne att känna sig glad, exalterad och sexuellt attraherad eller inte alls…

Om du vill att kvinnor ska gilla dig och vara i ett sexuellt förhållande med dig så fokusera på din förmåga att få kvinnor att bli sexuellt attraherad av dig.

Du ska inte fokusera på att bara se bra ut eller vara en bra kille. Du måste visa en personlighet som naturligt attraherar kvinnor. Och när du vet hur du gör det så kommer att få kvinnor i säng eller annat vara mycket enklare för dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *