Självförtroende = hållning + röstton


Att prata och speciellt att flörta handlar om att ha kul, humor, och energi, och om du inte har en bra röst ton så är det svårt att fånga någon överhuvudtaget. Både en bra röstton och bra hållning är viktigt för att utstråla självförtroende.

Om du har lågt självförtroende så har du förmodligen också dålig hållning och röstton. Detta kan göra att du ser ut och låter mindre attraktiv. Vid telefondejting och även ute så är hållningen och rösttonen lika viktiga!

Hållningen

En bra hållning är att sitta och stå rakt hela tiden. Hålla bröstet uppe och axlarna bakåt. Det kan kännas väldigt ansträngande om man försöker med det till en början, men ju oftare du gör det desto mer ”vanligt” kommer det kännas för dig.

En bra hållning kommer verkligen att förbättra ditt utseende. Du kommer att se längre ut, och det vet vi alla att kvinnor uppskattar. Om du är kvinna så är bra hållning  väldigt attraktivt också. Det utstrålar självförtroende och får dig att sticka ut i mängden. Det utstrålar att du är bra på saker, som i jobb osv.

Röstton

Att ha en bra röstton handlar om att prata tydligt och klart. Det går bättre att prata med andra människor och det är därför av yttersta viktighet inom telefondejting och dejting överhuvudtaget.

En dålig röstton är ju riktigt monotont och tråkigt. Det påverkar verkligen en konversation om man har en bra röstton. För det mesta handlar det inte om vad man säger, utan HUR man säger det.

En bra röstton går inte riktigt att ställa sig framför spegeln och se att du har det. Din röstton kan låta mycket annorlunda än vad du tror. Om du är nyfiken på din röstton så kan du testa att spela in din röst och höra hur du låter. Läs upp några rader från en tidning och spela upp det för dig själv. Sedan kan du öva på att läsa det bättre och med mer självsäkerhet.

Precis som en bra hållning så utstrålar en bra röstton massor med självförtroende. Det kan verkligen vara värt att bli bättre på.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *