Hur gör man på Fritt Forum?


snygg kille hur gör man fritt forumNär du har ringt numret kommer en guide att berätta för dig hur man gör på Fritt forum. Du kommer att använda dig av knapptryckningar och kommer få tydliga och enkla instruktioner. Du behöver inte oroa dig för att du ska hamna oförberett i ett samtal med någon.

Ring numret

Det är inte svårare än att bara ringa numret. Det kanske låter väldigt konstigt innan du har testat, men det blir tydligare om du testar. Du har ingenting att förlora på att testa, du kommer inte hamna i samtal med någon på en gång.

Förbered dig på att spela in en presentation

Innan du ringer kan du förbereda dig på hur du vill presentera dig, eftersom du kommer att få spela in en presentation om dig själv som andra kommer att få lyssna på för att sedan välja om de vill skicka ett meddelande till dig. Sedan kan detta bli till ett live samtal!

Lyssna på andras presentationer

Du kommer  att få lyssna igenom andras presentationer, vilket alltid är väldigt roligt och intressant, och om du hittar någon intressant presentation kan du välja att spela in ett meddelande till personen som han eller hon kommer att kunna svara tillbaka på. Du kan också göra en förfrågan att gå in i ett live samtal.

Skicka meddelanden

Efter att du har lyssnat på någons presentation kan du kan skicka ett meddelande till personen. Du kan också skicka en förfrågan om att prata direkt med varandra. Om du inte vill något av detta kan du gå vidare till att lyssna på någon annans presentation.

Instruktionerna är tydliga på telefon

Du behöver inte förbereda dig på något egentligen, eftersom instruktionerna på telefonen är så pass tydliga.

Här kan du se en lista på de Fritt forum linjer som vi rekommenderar, där du kan vara trygg, säker och anonym.