Vad är Fritt Forum?


Vad är fritt forum?

tjej på fritt forumFritt forum är en tjänst på telefon där du kan prata med personer anonymt. Du väljer vad du vill dela med dig av och vilka du vill prata med. Du kan stänga av när som helst. Ingen information sparas vilket kan kännas skönt. Och det finns ingen profil man måste lägga upp med till exempel en profilbild eller information om ålder och kön. Det är bara att ringa och prata fritt!

Det finns många på linjen på dagens fritt forum tjänster, och det är både killar och tjejer. Det är inte så konstigt när det finns tjänster för alla sorters behov idag, att prata på telefon är inte precis ett udda intresse. Alla som ringer in ringer av olika anledningar. Man får spela in ett röstmeddelande innan där man kan säga att man är intresserad av att bara ha ett trevligt samtal eller om man vill ha något mer intimt. Sedan så lyssnar andra på meddelandet och du kan också lyssna på andras meddelanden. Du får välja vilka du vill prata med.

Fritt forum är skönt för dig som bara vill ringa och komma igång direkt. Online-dating är oftast lite komplicerat och man måste skapa en profil och ha en snygg bild och få sin profil att verka intressant. Fritt-forum är kravlöst och enkelt. Det som är fördelen med det också är att det sparas ingen profil på dig och inga bilder på nätet, allt sköts på telefon och live!

Fritt forum är kul för att det finns mycket spänning i att prata med någon live. Det blir lite mer av en utmaning för sig själv och samtidigt mer genuint när man kan ställa frågor och få svar direkt. När man chattar så kan personer vänta med svar hur länge som helst, på telefonen blir det alltså lite mer spännande! Samtidigt är det mindre press på fritt-forum tjänster för att man kan välja att stänga av när man vill om det inte gick bra. Det är en fantastisk övning för dig som vill öva på att prata med människor.

Vad du vill göra efter ett samtal är helt upp till dig! Om du känner att en person var väldigt rolig att prata med kanske ni vill snacka igen. Då kan man försöka att få någons facebook eller liknande. Men var lite försiktig med att vara för frågvis, många ringer in  och vill vara anonyma ett tag.

Historien bakom fritt forum

Redan så tidigt som på 80-talet så började man med fritt forum och teletjänster. Det startade med Televerket i Stockholm och sedan spred det sig över landet. Konceptet var inte så utvecklat då, och det var lite mer ovanligt att dejta över telefon, men populärt var det!

Idag finns Fritt forum-tjänster som är bättre och drar minst lika mycket folk. Nu har det gått några år, och det har vuxit fram ett flertal Fritt forum-tjänster som är minst lika bra med fler användare. Det är minst lika populärt idag som på 80-talet, men man pratar inte om det så mycket. Idag så använder man sig av många olika tjänster.