Vad är Fritt Forum?


Vad är fritt forum?

Fritt forum är en tjänst där du kan ringa som tjej eller kille, vilken ålder som helst, till nummer där du kan anonymt och säkert prata med andra tjejer och killar. Du väljer själv vad du vill säga och avslöja, och behöver tjej på fritt forumdärför inte känna någon press som man kanske behöver när man träffar någon i verkligheten. Du behöver inte oroa dig för att personliga uppgifter kommer ut till någon. Om du har provat internet-dejting, så är det ju ett ständigt problem med säkerheten. Men på Fritt forum-tjänster kan du känna dig helt säker!

Redan så tidigt som på 80-talet så började man med fritt forum och teletjänster. Det startade med Televerket i Stockholm och sedan spred det sig över landet. Konceptet var inte så utvecklat då, och det var lite mer ovanligt att dejta över telefon, men populärt var det!

Idag finns Fritt forum-tjänster som är bättre och drar minst lika mycket folk. Nu har det gått några år, och det har vuxit fram ett flertal Fritt forum-tjänster som är minst lika bra med fler användare. Det är minst lika populärt idag som på 80-talet, men man pratar inte om det så mycket. Idag så använder man sig av många olika tjänster.