Vem är Fritt forum för?


Vem är Fritt forum för egentligen?

För dig som aldrig har testat Fritt forum så kanske du vill veta varför man ringer, och om det verkligen är något för dig. Först av allt så vill jag klargöra att Fritt forum är en chatt över telefon där du bestämmer själv vad du vill ha ut ifrån samtalet.

Alla Fritt forum samtal är unika i sig, då alla som ringer vill olika saker. I alla fall på Myshörnan kan du innan du påbörjar samtal med någon lyssna på deras presentationer innan du börjar prata med han eller hon, på så sätt kan du enkelt undvika att prata med någon som kanske inte är i rätt åldersgrupp för dig eller gillar fel fotbollslag t.ex.

Fritt forum kan vara för dig som sitter ensam en torsdagskväll och bara har tråkigt, kan sluta med att du sitter och pratar om konst eller annat. Kanske behåller ni sedan kontakten eller så pratar du med en ny person nästa gång. Det kan också vara för dig som söker en erotisk chatt över telefon, eller för dig som söker en date till Alla hjärtans dag. Kan också vara för dig som inte vet vad du vill, men vill flörta lite med en tjej eller kille.

Finns inga rätt eller fel! Det känns väl bra, eller hur?