Tips telefon-flirting


Telefonen är ett bra sätt att öva sociala färdigheter, speciellt att flörta. Det tar bort det jobbigaste med att prata med någon face-to-face, och om du blir väldigt röd i ansiktet för du e så nervös så syns det inte genom telefonen! Trots det så är att telefon flörta inte så annorlunda. Du kommer fortfarande att vilja vara avslappnad när du pratar och du behöver anstränga dig lite för att låta trevlig, och sexig!

Hur bra en telefonflört går beror på vilket intryck du gör.

Rösten är ett bra sätt att göra ett gott intryck. Använd en ton som låter sött, djupt och sexigt. Men gå inte över gränsen, det måste fortfarande verka naturligt. Så ta din vanliga röst och förbättra den lite grann. Börja med detta redan från början i samtalet, alltså redan när du säger hej. Det blir lite konstigt om du aktiverar din flört-knapp i mitten av en konversation. Om du känner dig vågad så kan du istället för att säga ”hej”, säga ”hej snygging”.

Trots att personen du pratar med inte kan se ditt kroppsspråk så borde du fortfarande använda det till din fördel. Faktiskt så tenderar din röst att matcha ditt kroppsspråk och man kan ofta genom telefonen se framför sig om personen ler eller inte. Du kan sitta enkelt med en bra hållning. Försök sitta bekvämt och inte med benen korsade. Du kan också föreställa dig att du sitter mitt emot personen och tittar på han eller hon när du pratar. Intimiteten från det kommer kännas i telefonsamtalet. Du kan också testa att titta in i en spegel och säkerställa att ditt ansiktsuttryck ser bra ut!

Extra viktigt är vad du använder för ord när du flörtar över telefon. Om din röst/ton eller kroppsspråk är bra och flörtigt så räcker inte det om du säger fel saker. Du kan försöka allting om du börjar prata om exempelvis kontroversiella tråkiga ämnen. Det kan vara svårt att flirta om ni ska prata politik, till exempel. Försök att hålla konversationen enkel, med mycket rum för spänning. Lämna rum för att kunna säga saker som får den andra att tråna efter dig, till exempel hur mycket du tycker om han eller hon. Eller hur mycket du vill lära känna personen. Om du ska berätta om din dag så kan du slänga in saker som ”Min dag var bra men det hade varit mycket roligare om du var med mig”.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *