Nybörjartips till en man för att verka mer självsäker!


Tänk inte så mycket på att försöka vara någon annan. Tänk att du vill hitta någon som tycker om dig för den du är! Om du fokuserar mer på tjejen du pratar med snarare än dig själv, så kan du verka mindre nervös.

Fråga inte om hon gillar dig.

Självsäkra killar är attraktivt. Att vara självsäker innebär att bland annat att inte fundera så mycket på vad andra tycker om dig. Var inte rädd att bli nekad och våga vara nyfiken och öppna nya dörrar. Fundera istället på vilken tjej som är intressant och om ni skulle vara en bra match. Om det finns någonting som många kvinnor skulle anses som en turn-off så är det killar som inte vågar fråga. Det är bättre att våga och bli nekad än att aldrig våga.

Var en man med en plan!

Självsäkra killar har en plan. Alltså inte ligga i soffan varje dag, hela tiden. Det innebär bädda sängen, städa, tvätta, ha en träningsrutin och hålla på med olika projekt. Det tycker tjejer om för det kan indikera att du gillar att ta initiativ och skulle göra planer för att ha plats för en kvinna i ditt liv.

Det betyder också att du bör våga ta intitiativ att ta första steget. Våga kyssa henne, våga bjuda ut henne. De flesta kvinnor väntar på att en man ska ta första steget. Det är många dejter som aldrig leder någonstans för att mannen inte vågar. En kvinna blir besviken om en man inte vågar.

Var positiv och var inte rädd för att visa det!

Tänk och agera positivt. Det är oattraktivt att vara negativ. Var därför inte rädd att visa att du är glad och exalterad. Spela inte ”cool” för att vara negativ är inte kul. Om du är glad och positiv så blir folk runtomkring dig positiv. Och folk blir vara mer runt dig då!

Så här kan man jobba på att bli mer positiv

  • Lär känna dig själv och identifiera när du är negativ. Om du känner dig fast, mår dåligt eller osäker så kan du fråga dig själv om du fokuserar för mycket på det negativa. Om du känner att du gör det kan du försöka skifta det fokuset.

  • Om du är i en svår situation eller har något ansträngande på gång så skriv upp allt som kommer vara

  • Regelbundet så skriv upp positiva saker i ditt liv. Det hjälper dig att se det positiva i livet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *