Hur du pratar med kvinnor för att få de intresserade


För att få en tjej intresserad så måste du attrahera hon på en gång. Att skapa en attraktion behöver inte betyda att du måste vara en hunk. Du kan skapa attraktion genom att säga något intressant. Börja med ett samtalsämne som kan få hon engagerad.

Tips på samtalsämnen:

  • Filmer, musik eller böcker. Ta reda på om ni har något gemensamt.
  • Mål och drömmar. (Vad har hon för mål för framtiden?)
  • Familj. Var är hon ifrån? Har hon några syskon?
  • Resor. Har hon några planer på att resa? Vad är det coolaste stället hon har besökt?
  • Studerar hon eller pluggar? Vad jobbar hon med? Vilken kurs läser hon just nu?
  • Vad gillar hon att göra på fritiden?

Att kunna prata med kvinna och få henne att känna sig attraherad av dig på rätt sätt är svårt. Men det är viktigt att du gör det på en gång och inte väntar för länge.  För då kommer hon kanske få denna sexuella attraktion hos en annan man som lyckats få henne att känna sig så snabbare. Du måste kunna attrahera kvinnor på en gång.

Många känner sig nervösa när de pratar med kvinnor som de är attraherade av. Sedan så är det mycket lättare att prata med kvinnor som  man inte vill ha. Man kan bli nervös för att det känns som att mycket mer är på spel, man är rädd att bli nekad, man har inte tillräckligt med erfarenhet eller att man blir mer medveten om sig själv.

Hur gör man för att inte bli nervös

Det går inte att bara sluta bli nervös men det finns några saker man kan tänka på. Till exempel fokusera mer på tjejen än dig själv. Fokusera på vad hon säger, vad hon vill och vem hon är. Om du byter fokus på det sättet så kan du bli mindre nervös och sluta vara så medveten om varje misstag du gör.

Det är bättre att vara lite nervös än att inte vara nervös alls. Att visa att man är lite nervös kan skapa lite mer spänning. Det gör alltså inte om din röst skakar lite när du pratar. Fokusera på att vara genuin så kan det signalera sig till tjejen att du är intressant!

Fokusera på att ha ett positivt tänk när du pratar med en tjej. Tänk på alla positiva grejerna med dig, och att du absolut förtjänar en tjej. Om du tänker positivt så kommer det synas igenom. Det är precis som folk säger att om du har en finne så ska du inte gömma dig, då syns det mer!

Att oroa dig för vad du ska säga till henne kan förstöra hennes attraktion till dig. Kvinnor är attraherade till de som har bra med självförtroende och de som ser ut som att de trivs med sig själva. Att vara sig själv är alltså huvudsakligen viktigt. Om du undertrycker din  naturliga charm och gömmer din personlighet så kan du verka lustig och konversationen kan kännas tvingad. Det känns helt enkelt inte rätt när hon pratar med dig. Om hon också märker att du inte är ditt riktiga jag eller om du verkar stel så kommer hon bli obekväm. Om det blir obekvämt så kommer hon förmodligen vilja avsluta konversationen  och tappa intresset. Det sista en kvinna vill i det läget är att känna sig ansvarig för att du är stel.

Försök inte för mycket

Sätt inte upp kvinnan på en piedestal för att då kan du verka mesig. Om duv ill få hon attraherad av dig så ska du gå in med inställningen att du är minst lika bra. Försök inte för mycket att låtsas vara ”neutral”, alltså låtsas som att du inte bryr dig. Var normal istället och visa att du är intresserad, men inte för mycket!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *