De egenskaper kvinnor vill att du ska ha


Kolla nedanstående bild på Joel Kinnamon. Vilken snygging! Men verkligheten ser inte ut så att man måste se ut så eller ha hans självförtroende för att få tjejer. Däremot kan det vara bra för inspiration! Den viktiga poäng med detta inlägget är att du har bara dig själv och du kommer alltid vara dig själv, det finns en tjej där ute för alla!

Tjejer sitter i samma båt som dig

De flesta tjejer där ute letar inte efter en kille som Joel Kinnamon. Tjejer vill ha någon som är smart nog att förstå detta. Det visar att du har fötterna på jorden och dessutom har respekt för dig själv och tjejer därute. En sån man tycker tjejer om för de visar på en viss mogenhet för ett förhållande.

Vad har du att erbjuda?

Det är viktigt att kunna vara självständig oavsett om man är tjej eller kille. Om man tror att kärleken kommer vara lösningen på ens liv så har man förmodligen något att jobba på. Om man har tid att desperat leta efter tjejer varenda vaken timma då har man förmodligen inte så många andra mål  med livet. Det är viktigt att ha egna mål, vare sig det är en karriär eller kanske bygga ett eget hus. Vad som helst som indikerar på att du är passionerad över något i livet förutom kärlek tycker tjejer är bra!

Att vara passionerad för någonting leder direkt i en kvinnas tankar till att du är romantisk. Många tjejer drömmer om att ha en romantisk man, så om du visar passion för någonting så har du garanterat pluspoäng. Så har du en hobby eller en passion?

Om du inte har en hobby eller en passion för något så ligger den säkert någonstans och gömmer sig. I många fall hos vuxna har de glömt bort sina intressen medan de jobbat på att få en karriär. Ge inte upp för att du känner att du inte har något sådant intresse, det räcker med att du jobbar för någonting  i livet. Och att du kan vara självständig! Att ha jobbat för en karriär är jättebra, och det visar för tjejer att du kan ha bra förutsättningar att ge hon en god framtid.

Det jag skrivit om hittils handlar alltså mycket om att jobba med dig själv, respektera dig själv och var du är i livet! Du behöver inte desperat leta efter en tjej, men det är förståeligt att känna att man vill hitta någon. Att man inte hittar sin själsfrände eller kärlek överhuvudtaget är inte ovanligt, och det är inte lätt heller. För vissa personer så verkar det väldigt enkelt! Oavsett om det handlar om att de ser ut som Joel Kinnamon eller vad det nu är så finns det för många faktorer det kan handla om. Det är därför det är så viktigt att jobba med att trivas med att vara själv också. Det gör att tiden går mycket fortare och tjejerna märker av också att  du har det självförtroendet och blir intresserade av dig!

Här kommer lite tips på vad du kan göra för enkla saker för att få tjejer att bli intresserade av dig.

1. Duscha varje dag, tjejer tycker det är attraktivt när killar kan ta hand om sig. Du kanske tror att det inte syns eller märks men det gör det. Fräschhet är något som killar och tjejer blir attraherade av. Att duscha varje dag gör att du också känner dig fräschare och får bättre självförtroende. Så gör det till en vana!

2. Förbättra din munhygien. Om du inte redan har kritvita tänder, ett strålande leende och fräsch andedräkt kan du överväga detta. Om du har väldigt gula tänder kan du överväga att skaffa en tandblekning, det ger ett väldigt fräscht intryck. Om du inte vill göra något så radikalt så kan du testa att borsta tänderna med koltandkräm, det kan ge en viss förbättring mot gula tänder. Du kan få bättre vardagliga vanor, som att alltid borsta tänderna efter te och kaffe vilket kan orsaka gula tänder. Och förstås borsta tänderna varje dag och tänk på vad du äter! En dålig andedräkt hos en kille kan få tjejerna att springa iväg.

3. Byt ut garderoben! Om du inte redan gör det med jämna mellanrum så rekommenderar jag att byta ut hela garderoben. Många killar tenderar att ha samma kläder i värsta fall i 20 år. Det syns att kläderna är gamla och skrynkliga och speciellt tjejer märker detta. Du kanske trivs i några plagg så behåll de som myskläder. Men om du byter ut hela garderoben så kommer det ge en boost för dig själv också. Det känns kul med nya kläder och om du verkligen vill skapa en nystart så kan nya kläder vara en bra början.

4. Slappna av! Glöm det här med att försöka vara någon annan än dig själv. Skratta när du vill och var inte rädd för att visa dina åsikter. Att försöka vara någon annan för en tjej är bara utmattande och fungerar inte i längden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *