Vad du gör efter du fått hon intresserad


Äntligen har du lyckats få en tjej intresserad av dig! Men tyvärr var det bara det lätta. Nu handlar det om att lära känna varandra. Förhoppningsvis fick du inte hennes intresse genom att ljuga, för då är det rätt så kört. Det är lätt att ljuga på online-chatt eller fritt forum tjänster, men om du verkligen var intresserad av en relation antar jag att du inte ljög om saker som ålder eller hur du såg ut. Många ljuger om intressen, kanske musiksmak, och det är lite lättare att komma undan ifrån, men det är inte rekommenderat.

Förhoppningsvis känns det inte så svårt med hur du ska behålla hennes intresse. Det är inte meningen att det ska vara ett spel, det bästa sättet är att vara sig själv hela tiden och inte bry sig så mycket om det går dåligt. Om du verkligen gillar en tjej så kan det förstås kännas lite nervöst…Så hur går man vidare när man fått någons telefonnummer eller snackat några gånger och äntligen ska på en date?

Om du är säker på att hon gillar dig så kan det vara lägga att flörta lite mer och eventuellt röra vid henne. Det betyder inte taffsa på rumpan eller något sådant utan det betyder närma dig henne lite mer, sitt närmare henne och kanske ta på hennes axel eller hår lite diskret. Om du är osäker på att hon gillar dig så kanske du ändå vågar ta chansen, så länge det finns ett intresse så kan det vara värt att testa. Om hon gett dig sitt telefonnummer eller gått med på en träff finns det ett intresse. Men ni kanske inte har lärt känna varandra tillräckligt bra än, då kanske det krävs lite mer ”gnista” mellan er innan du rör vid henne.

Att få till en gnista är inte direkt någonting man kan påverka. Det kommer oftast naturligt. Så tvinga inte fram någonting, försök i alla fall att hålla en konversation och försök att se om det blir någon gnista. Kom ihåg att det inte är upp till dig att få det att fungera, det är upp till båda två. Var inte besviken om det inte fungerar.

Om du lyckas komma närmare henne och rört vid hennes axel till exempel så kommer hon förmodligen få lite gåshud. Det blir spännande och romantiskt, hon kommer kanske längta till du gör det igen. Kom ihåg att det inte ska vara ett spel, men det kan vara en bra idé att vänta lite tills du rör vid henne igen. Det är så du får hon att längta efter det varje gång. I värsta fall kommer hon reagera negativt till att du närmar dig henne, det är därför du ska vara försiktig och inte göra för mycket på en gång. Om du är osäker på om hon gillade det så kan du testa igen. Det är möjligt att hon har en så kallad ”barriär” och vill att det ska ta lite längre tid innan ni rör vid varandra.

Berätta något speciellt för henne
Tjejer tycker om att känna sig speciella. Få hon att känna att du inte berättar en viss sak för alla tjejer. Dela med dig om någonting som är känsligt för dig. Det får hon att känna att hon kan leda med sig av något till dig också, och på det sättet kan ni komma närmare varandra. Det skapar också en viss tillit mellan er två.

Var respektfull

Tjejer analyserar väldigt mycket. De analyserar ditt ansiktsuttryck, din ton, vad du gör…Därför är det viktigt att få en tjej att känna sig säker hos dig. Få hon att veta att du tycker om henne, låt hon inte fundera på varför du gjorde så och varför du väntade med att skriva i 5 timmar. Gör hon inte besviken genom att glömma att ni skulle träffas eller prata i telefon, glöm inte hennes födelsedag eller alla hjärtans dag. När en tjej blir sviken så nämner hon ofta inte det, men hon blir väldigt ledsen. Fokusera på att göra tjejen glad, visa all respekt och ge hon din uppmärksamhet. Till exempel om ni är i en grupp så ge hon all din uppmärksamhet. Tjejer tycker inte om när killar plötsligt börjar spela ”coola” inför sina kompisar.

Döm inte henne förrns du vet vem hon är

Boosta ditt självförtroende

Du är viktig! Ha den attityden i alla lägen. Du är inte sämre än någon eller tjejen du är intresserad av. Kom ihåg att du kanske inte känner den här tjejen så väl än, så sätt henne inte på en piedestal innan du har lärt känna henne. Tjejer gillar män som kan stå upp för sig själva och har bra självförtroende.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *