Att vara singel är awesome!


Att vara singel kan innebära mycket stress för vissa personer, till exempel kanske man känner att man kommer upp i den åldern där man borde hitta något stabilt eller om man har svårt att vara ensam. Därför vill jag skriva lite om hur man göra det roligare att dejta i den digitala åldern! Då det finns mycket tjänster man kan använda sig idag så finns det mycket mer möjligheter.

Först av allt så borde du ändra inställning från att desperat leta efter någon till att ha kul på egen hand.

Lär dig att bli bekväm med att vara singel

Kom ihåg att det är skillnad på att vara ensam och på att vara singel. Om du just nu känner att du desperat försöker leta efter någon som vill vara med dig så fundera ut om det egentligen handlar om att du känner dig ensam. Lär dig att vara bekväm med att vara ensam först, och till slut så kommer singellivet kännas roligare! Det kommer göra dig mer självsäker i framtida förhållanden och även göra dig mer attraktiv. Om du är en sådan person som är van vid att vara i ett förhållande så är det större chans att så fort du kommer ut ur ett förhållande så känner du dig ensam. För dig är det extra viktigt att förstå skillnaden på att vara ensam och singel då det är en större utmaning.

Förstå det som är bra med att vara singel

När man är singel så har man all anledning på att fokusera på sig själv. Man kan till exempel fokusera på att träna mer och bli hälsosam. Medan i ett förhållande så måste man ofta förhålla sig till en annan. Man har mer frihet på så sätt att man kan göra vad man vill och inte oroa sig för att såra någon annans känslor och medför konsekvenser för en själv. Man får också mer tid att tänka på vad man vill i livet och förbättra sig själv.

Hur man kan ha kul när man dejtar

Fokusera mer på att ha kul och utmana dig själv snarare än att vara rädd för att bli nekad. Detta är enklare idag på grund av de tjänster som finns. Man kanske inte vill ta för mycket risker om man letar i en viss umgängeskrets där alla vet vem man är. Använd dig av telefon tjänster såsom Myshörnan till exempel. Där ringer man ett nummer helt anonymt och man kan göra vad som helst i samtalet. Man får också välja vilka man vill prata med. Inga risker helt enkelt.
Sen förstås så finns det många online dating tjänster som du kan använda dig av. Fokusera på att skapa en bra profil och dela med dig av vad du vill. Gör lite undersökning på nätet om hur man gör en bra profil.

Sätt inte för mycket press på dig själv genom att ha för höga förväntningar. Det är inte lätt att hitta kärleken så det är därför du måste hitta det roliga med att dejta. Om du lyckas hitta en dejt så ha inställningen att ha kul istället för att hoppas på att det är den stora kärleken. Om det händer så händer det! Kom ihåg att det inte finns något som är en dålig date, för även den märkligaste dejten du varit på kan leda till en rolig historia.

En anledning till att du upplever dejtinglivet som stressigt kan vara att du följer för mycket regler eller tror att det finns regler. Det finns inga regler, gör vad du tror är rätt och lita på din egna instinkt. Du kan dock ta inspiration från tips förstås, men fokusera på att vara självsäker i dig själv och lita på vad du gör. Våga gör det du tror är rätt och testa, om det går fel så blir det ett äventyr. Det blir mycket roligare så.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *