Få tjejer att bli attraherade av dig genom att respektera dig


Om du vill att tjejer ska bli attraherade av dig så måste de respektera dig. För att få andras respekt så måste du också respektera dig själv. Att vara desperat som kille är en av de saker som tjejer minst tycker är attraktivt.

Om du inte respekterar dig själv så kan du inte förvänta dig att tjejer ska respektera dig. Prioritera att respektera dig själv innan du försöker få tjejer. Agera på de saker i ditt liv som du inte är nöjd med, gör en förändring. När du tittar dig själv i spegeln och tycker om dig själv då är du redo att träffa tjejer!

Ibland så borde man respektera sig själv, men man har så dåligt självförtroende eller för höga förväntningar på sig själv. Försök att sänka ribban lite i såna fall. Hitta en nivå där du känner att du kan vara på. Om du aldrig når dina mål så är det ett tecken på att du har satt ribban för högt.

Den lägsta nivån du kan nå är förmodligen att ha en slags inkomst. Om du inte har det så kan du inte ta hand om dig själv eller en tjej. Även om det inte är ett drömjobb, så är det tillräckligt bra att gå till jobbet varje dag och göra det som krävs. En tjej uppskattar när en man gör det som krävs för att få en kvinna!

Om du säger att du kommer att göra någonting så måste du göra det. Om du säger att du ska bjuda henne på middag på din födelsedag, så måste du göra det. Även om du tror att hon har glömt det, så gör hon inte det. Om du inte kan hålla dina löften så är du en dålig pojkvän.

Var ärlig också och säg vad du tycker. Glöm inte att visa respekt genom att säga sanningen men ändå välja när du kan slänga en vit lögn. Har hon gått till frisören och klippt sitt hår kort så även om du tycker att det var finare förut så säg att det jättefint och hon passar i det. Klippa håret är lite svårt att ta tillbaka. Den gången du kan vara ärlig är kanske om du tycker hon har gjort fel och att hon borde be om ursäkt eller liknande. Om en tjej kanske tvingar dig att sluta spela datorspel för att hon inte tycker om det, så säg nej, ge inte upp dina intressen för en tjej. För att en tjej kommer respektera att du är ärlig och att du har åsikter, moral och intressen.

Kom ihåg att du kommer att ha en relation med dig själv för resten av ditt liv. Längre tid än något annat förhållande. Därför är det viktigt att klara dig själv. Lär dig uppskatta dig själv respektera dig själv och även ha kul med dig själv. Tjejer tycker inte om att du är klängig. Ett förhållande ska inte vara din enda källa till lycka. Ju mindre du behöver andra, desto självsäkrare kommer du vara. Om du blir en stark person så kommer folk också vilja ha dig i sitt liv. Om du är lycklig på egen väg så kommer folk naturligt att vilja vara runt dig.

Tjejer vill att mannen ska vara stark. Var så pass stark att de människor du har i ditt liv ser upp till dig. Stötta och finns till för människor som respekterar dig och som du respekterar. Visa att du klarar av varje situation och inte klagar. Att klaga över småsaker är inte sexigt. Om en dag går dåligt så är det bästa du kan göra att ta dig igenom det. Andra människor tycker inte det är kul att lyssna på folk som klagar tyvärr.  

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *