Hur du får fler tjejer


Om du tror att tjejer bara vill ha killar som är elaka eller åt ”badboy” håller så har du fel. Men det finns en viss sanning i att tjejer blir mer attraherade av killar när de inte alltid är snälla eller perfekta. Det handlar mycket om vad för typ av tjej du vill ska lägga märke till dig. Annat som kan spela roll är ålder. En äldre kvinna kanske är lite trötta på killar som sviker, och söker sig till något mer tryggt. Då kan det vara en fördel för dig som är väldigt snäll och bara vara dig själv.

Försök att exponera dig för tjejer i en annan miljö

Känner du ofta att du är för snäll och att det är därför du inte får tjejer så tycker jag du borde ändra attityd. Respektera dig själv för att du är snäll och det är förmodligen inte därför du har svårt att hitta tjejer. Tänk efter också vart det är som du känner att du har otur med tjejer. Om det enda stället du träffar tjejer på är på krogen så letar du på helt fel ställe. Tjejer på krogen eller nattklubben är förmodligen inte där för att hitta ett långvarigt förhållande. Försök att exponera dig för tjejer i en annan miljö.

Hur kommer man nära en tjej

Det är självförtroendet som är det viktiga. Jobba på ditt självförtroende och var stolt över den du är, dina åsikter och främst av allt ha dina fötter på jorden. Det kan vara svårt att komma närmare en tjej men så länge du uppfattas som pålitlig, realistisk och ärlig så kommer det öka dina chanser. Dela inte med dig av för mycket, men dela med dig lite grann och få tjejen att känna att hon kan öppna upp sig för dig också.

Tjejer gör ofta misstaget att gå för de elaka killarna, det är kanske dessa de intresserar sig av vid en första blick. Det är deras naturliga badboy attityd som gör att tjejer tyvärr faller för de ofta. Men de flesta tjejer som inte är för unga har erfarenhet av dessa killar och vill hellre träffa någon som verkligen vill göra henne glad. Men för att en tjej ska gå för dig istället för ”badboy-killen” så måste du våga. Du måste våga presentera dig själv, våga flirta och våga ta risker. Var inte rädd för att bli nekad, kom ihåg att de flesta tjejer kommer respektera dig för att du vågar även om hon nekar dig. Det kommer synas av andra tjejer att du vågade ha det självförtroendet och du kommer ses som mer attraktiv.

De flesta tycker det är jobbigt och gå fram och fråga om nummer eller att flirta överhuvudtaget. Om du känner så är du inte ensam. Men tänk på att de flesta märker inte av små misstag som du gör, man tänker mest på sina egna misstag och inte andras. Ett mer generellt tips är att försök att inte fråga om tillåtelse med precis allting. Till exempel fråga inte om du får sitta bredvid en tjej, sätt dig istället där och inled en konversation.

Öka självsäkerhet genom att endast ändra några ord

Formulering och hur du uttrycker dig kan vara avgörande i hur pass självsäker du ser ut att vara. Likaså hur du klär dig eller ser ut. Din hållning är också viktigt, men det har vi alla hört förut.

Om du vill bjuda ut en tjej till exempel kan du säga ”Jag skulle vilja ta med dig ut på den där restaurangen. Passar det dig på fredag eller lördag?”. Det låter mycket bättre än ”Vill du gå ut med mig … nån gång?”. Det sistnämnda ger en tjej möjlighet att säga kanske det, och så blir det aldrig av.

Förvänta dig positiva svar så kommer du verka mer självsäker. Men kom ihåg att bli avfärdad är inte negativt, det är bara småsaker. Våga bara gå efter det du vill!

Om du inte har gjort det redan så försök att se alltid ut som ditt bästa. Duscha varje dag, ta hand om dig, uppdatera garderoben. Se fräsch ut! Tjejer tycker det är attraktivt med killar som kan ta hand om sig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *