Varför du inte ska döma tjejerna utifrån deras utseende


Hur är ditt kärleksliv?

Om du känner att ditt kärleksliv inte riktigt fungerar så kan det vara av olika anledningar. Det kan likväl vara så att din livs kärlek dyker upp inom en snar framtid. Det kan också vara så att du behöver byta strategi. Du kan behöva byta strategi för att du är ute för lite bland folk, och har därför väldigt begränsade möjligheter att hitta någon. Då kan det vara passande att försöka gå ut mer, men det bästa hjälpmedlet för en sådan i din situation är att använda dig av de tjänster som finns (teledejting, internetdejting…). Det kan även vara så pass att du har gått igenom relationer men ingenting verkar hålla. Då kan det möjligtvis vara så att du har påbörjat relationer av felaktiga skäl. Du kanske har gått in i relationer baserat på enbart sexuella känslor, utan att riktigt trivas med personen. För att hitta din livs kärlek krävs att du inte bara är attraherad av personens utsida, du måste även tycka om personen!

Det krävs mer än utseende för en långvarig relation

Det är mycket vanligt att fastna för en person på grund av deras utseende. Det är helt klart okej att tycka att någon är fin som sagt i tidigare inlägg. Det kan också vara så att du fastnar för en person som du tycker är snygg, och sedan så inser du att personligheten passar dig helt perfekt också! Men att ge sig in i ett långvarigt förhållande kräver mycket mer än sexuell attraktion. Att leva med någon under en längre tid innebär att man lär känna personen och deras personlighet börjar visa sig på utsidan. Du känner säkert igen att du tyckt någon varit så himla snygg i början och sen insett att personen var en total idiot.

Vidga dina vyer

Så om du tror att det är möjligt att du bara går för tjejer som du tycker är snygga. Testa att vidga dina vyer genom att bläddra bland online-profiler och gå ut på stan med målet att leta efter någon som du skulle passa med. Du kan lära känna någon som du tycker är helt fantastisk. Och till slut så finns det inte någon annan du skulle kunna känna sexuell attraktion till.

Ett tips

Ett tips för att förstå sig på det här med att personligheten spelar roll. Testa att använda tjänster där du först får prata med någon utan att se personen. Detta kan vara i form av en blind-date eller en telefon chat. Det finns många sätt att få en blind-date. Det vanligaste sättet är att man får en kompis att ordna en. Eller att man använder en sida för det. Det andra sättet är att använda en tjänst där du får ringa in och dejta på det sättet. Det kan till och med leda till en blind-date, om du vill.

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *