tiden för flörting innebär texting


Detta är en tid då man socialiserar via textmeddelanden och fritt forum tjänster mer än man pratar med någon face-to-face. I alla fall för de flesta.

Känner du att du är rätt nöjd med ditt kärleksliv och att du klarar av textmeddelanden rätt bra? Eller känner du att du vill veta vad för meddelanden som kan få kvinnorna att tråna efter dig. Hur som helst så kan dessa tips vara bra för dig som redan har något på G, men desto mer för dig som vill bli bättre på flörting via text/fritt forum.

Vem du än är, oavsett ålder och kön så finns det inte många som inte tycker om att flörta lite då och då. Det kan vara med en kollega, en flickvän, en potentiell flickvän eller en partner sen länge. Det är bara harmlöst att flörta lite och de flesta uppskattar det. Men kom ihåg o försök att inte flörta med någon som du vet skulle kunna ta det helt fel, t.ex. om det är med en vän som inte alls ser dig på det sättet.

Att flörta gör folk glada och det boostar ens självförtroende. Det är också det mest vanliga och effektiva steget när man låter någon veta att du gillar de på det sättet. Tänk på att det finns olika sorters av flört. Det finns flörting som inte är lika uppenbart, och det finns flörting som verkligen är uppenbart. Det finns roliga flirts, söta flirts, överdriven flört, sexuell flört…

Att våga på sig att flörta var förr i tiden en sak man sällan gjorde. Det kan ha och göra med att man var tvungen och göra det genom att gå fram till någon. Men numera så är det mycket enklare och man kan undvika en del ansträngning genom att skriva ett meddelande eller via fritt-forum tjänster. Att skriva och flörta är förmodligen det mest använda flörtingsättet idag.
Du vill inte vara den som skickar iväg massa meddelande och är jobbig. Men du vill vara den som skickar iväg en flört och får henne att fnittra för sig själv lite, eller liknande. Skicka iväg flörtiga meddelanden och förgyll en tjejs dag!

Här kommer lite tips på meddelanden du kan skicka. Det ska vara kort och enkelt. Vissa är gamla klassiska flörtmeddelanden och vissa är lite mer nyskapande. Välj rätt så det inte blir fel, vissa meddelanden passar inte alla.

T.ex. om du får en snapchat från en tjej: ”Vad fin du har gjort dig! Jag önskar att jag var din spegel så jag kan titta på dig varje morgon. ;)”

Ganska cheesy och töntigt, men många tjejer uppskattar det:
”Du är så het så jag nästan får en solbränna!”

Om du skriver med någon och du känner att det hettar upp lite: ”Sov så gott, hoppas du drömmer om mig ;)”.

Läs mer tips här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *