TV-serier där du kan inspireras till ditt nya badboy självförtroende


Jag har sett många serier. Jag misstänker att de flesta tjejer är  hjärntvättade av serier vad gäller killar. Varför går tjejer efter badboys hela tiden? Man har ju hört talas om att det är naturligt att gå efter badboys. Det handlar om självförtroendet de utstrålar och så är det sexigt om man inte är så ”snäll” hela tiden. Historiskt sätt så har män varit mer av den dominerande typen och tjejer har ofta fått lyssna på mannen. Det faller alltså naturligt för tjejer att tycka det är manligt att vara t.ex. en ledartyp. I tidigare inlägg så tipsade jag om hur man kan få en mer badboy attityd eller självförtroende. En av de punkterna jag skrev om var just att vara en ledartyp. Och tjejerna får förmodligen mycket inspiration och förväntningar på killar i serier som de tittar på. Där ser de ofta tuffare killar som faller för t.ex en snäll alldaglig tjej, och så drömmer de att de händer i deras vardagliga liv. Ibland så orsakar detta att tjejer blir väldigt besvikna på killar i dagens samhälle. För de förväntar sig att de är lika romantiska som killarna i tv serier.

Jag har därför ett tips. Börja titta på tv serier och få inspiration från dessa killar. Om det finns någon karaktär som du tycker är cool, varför inte inspireras av denna? Kanske har de några användbara raggningstekniker. Lite badboy attityd kan gynna oss alla.

Flera av dessa serier är tjejstämplade. Du kanske är skraj att titta på dessa serier för att det är många tjejer som kollar på dem. Ska försöka att tipsa om serier som passar även killar. Men kom ihåg att många killar gillar dessa serier de bara pratar inte om det så mycket. Om du verkligen vill skaffa dig en bättre förståelse på hur man blir en bra badboy så tycker jag att du ska ge nån av serierna ett försök.

Gossip Girl

I den här serien finns det massor av snygga killar som tjejerna trånar efter. Men det är speciellt historien med Chuck och Blair som är extra inspirerande…

Chuck börjar som en riktig badboy. Han har haft så många tjejer i sängen så det inte går att räkna. Men ändå så faller den snygga tjejen Blair för honom. Det tar en lång tid för det att ske men Chucks hjärta slår lite oftare för Blair än för någon annan.

The OC

Denna serie passar dig som är lite yngre mest troligt. Det är en dramaserie med olika karaktärer i ung ålder, några äldre. Inget övernaturligt (sci-fi alltså). Den här serien kanske kan inspirera dig som är lite geeky av dig och hoppas få en snygg tjej. För det händer i denna serie!

Buffy the vampire slayer

Vampyrer och vampyrdödare med kaxig attityd. Hjälper nog de flesta killar och tjejer med inspiration att bli lite kaxigare. Serien innehåller också karaktärer som är klassad för att vara lite ”töntigare” och sen får man se de växa upp och bli riktiga hjärtekrossare!

Serien har många säsonger och involverar många bad boys, så det e bara att se!

Lost

Den här serien har nog minst lika många  manliga fans som kvinnliga. Lost tycker jag verkligen kan inspirera en till att bli lite mer äventyrlig och spännande.

Sons of Anarchy – I mean…who does not fancy this badboy?

True Blood

Mer vampyrer och sexigheter!

Mad Men

Meghan Markle är prinsessa i England för nuvarande och hon blev i princip känd genom denna serie! Skådisarna i denna serie har ett riktigt skönt, sexigt självförtroende.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *