Badboy självförtroendet del 2


Detta är en fortsättning på föregående inlägg, som du kan läsa här.

Självklart kan du vara en snäll kille och fortfarande få tjejer. Faktum är att många tjejer uppskattar när män är gentlemän, och kan visa lite känslor. Speciellt när tjejer börjar bli lite äldre så brukar de tröttna på att ha och göra med elaka killar. MEN, detta inlägg handlar inte om att vara en elak badboy. Det handlar om att få ett bättre självförtroende och på så vis dra till sig fler kvinnor. Om du vill ha mer av en badboy-attityd och självförtroende. Om du är en snäll kille i grunden, så kommer lite badboy attityd inte skada. Det är en perfekt kombination och vara en sexig badboy och en snäll kille i grunden… Det som är sexigt med självförtroendet som badboys har får kvinnorna intresserade. De flesta tjejer blir naturligt attraherade av de som ser ut att vara lite badboys, och de blir desto mer intresserade om du verkar intelligent, ha fötterna på jorden och i grunden verkar vara en genuin människa. Tjejer gör ofta misstaget att gå för de elaka killarna – för de har en naturlig badboy attityd, men de inser i sin tid att de gjorde fel. Du vill att tjejerna ska gå för dig för din badboy attityd och för den person du är!

Här kommer lite fler tips för att komma ett steg närmare att bli en badboy.

Sluta upp med att fråga om tillåtelse. De snälla killarna frågar t.ex. om de får kyssa tjejen. Badboysen tar risker och tjejer ÄLSKAR killar som vågar. I vissa fall så fungerar inte risken på tjejen dock…Ibland så går det bara fel och de blir vettskrämda eller så är de inte alls intresserade. Men då är det viktigt att du fasthåller dig vid ditt mål (att bli en badboy). Om något går snett så ska du inte ta det på så stort allvar. Försök att ta det lugnt i en sån situation, kanske skratta bort det och gå vidare! Antingen till nästa tjej eller gör ett försök igen vetja om du verkligen är intresserad. Var dock säker på dina handlingar, vad du gör och var inte obeslutsam. Låt inte heller någon annan bestämma eller påverka dig och dina val. Gör det du tycker är rätt så kommer du bli stolt över dig själv.

Inkludera beslutsamheten och självsäkerheten i hur du pratar

Hur du formulerar dina meningar kan avgöra hur pass självsäker du låter. T.ex. om du vill fråga en tjej på en dejt skulle du kunna formulera dig så här:  ”Jag vill ta dig på den där restaurangen. Vad passar dig, fredag eller lördag?”.
Det är attraktivt att inte fråga om saker hela tiden. Förvänta dig att få positiva svar, så kommer du att få fler positiva svar. Om du inte får ett positivt svar så kom ihåg att bli avfärdad är något du inte behöver bry dig om – det är bara småsaker. När du pratar så är det viktigt att du också har något att tillföra konversationen. Det är  attraktivt att ha en åsikt. Det betyder att du ska sluta upp med ”jag vet inte” svaren. Ge ett direkt svar istället. Vet vad du vill ha, agera och åstadkom det du vill. Du blir gladare på detta viset också.

Respektera andra människor samtidigt som du visar högt självförtroende.

Och snälla tolka inte detta som att du ska ta kontroll och inte bry dig om vad andra vill ha. Du kan vara självsäker men du måste vara medveten om vad den andra behöver. Tvinga därför inte på en kyss, eller annat, på någon som inte vill det. Respektera andra människor samtidigt som du visar högt självförtroende.
Som en badboy ska du stå på dig själv, men det är viktigt att också vara smart annars blir det inte sexigt. Om du är smart och tar intelligenta beslut så kommer du långt med tjejerna. Det är sexigt att veta var man ska och få andra att följa också. Vänta aldrig på att någon annan ska säga dig var du ska. Ta beslutet själv, speciellt om ingen annan verkar göra det. Du ska fortfarande lyssna på vad andra säger, men du ska självsäkert veta var du står. Det är enklare att göra detta än vad du tror. I varje livssituation så handlar det om att göra det du vill, vänta inte, bara gör det. Hjälp även andra att vara lika självsäker som du, genom att motivera dina vänner att göra samma sak. Det visar god ledarskapsförmåga och tjejer tycker det är sexigt.

Tjejer uppskattar ärlighet

Badboys är ofta ärliga jämfört med andra. De vågar säga vad de tycker  och visa vad de känner. De är inte rädda att visa vem de är. De är bekymmersfria. Alltså om du gillar en tjej och vill vara en badboy, så  visar du henne det på direkten. En snäll kille kanske väntar och försöker bli vän med en tjej, medans en badboy agerar direkt. Tjejer uppskattar ärlighet, badboys vet det och vet vad han vill ha och har ingen orsak att tveka.

Relationen med dig själv är det längsta förhållandet du någonsin kommer att ha.

Badboys är självständiga. Du behöver ingen annan än dig själv i livet. Andra människor är trevligt att ha omkring men du behöver inte de. Därför är det viktigaste du, så lär dig att uppskatta dig själv och att umgås med dig.  Ett förhållande ska inte vara din enda källa till lycka. Ju mindre du behöver andra, desto självsäkrare kommer du vara. Om du blir en stark person så kommer folk också vilja ha dig i sitt liv. Om du är lycklig på egen väg så kommer folk naturligt att vilja vara runt dig.

Uppskatta dig själv på ett balanserat och respektfullt sätt

Att vara avundsjuk på andra lönar ingenting till. Om du gör en riktig effort med att skapa din egen lycka, så kommer du lära dig att älska dig själv. Det finns ingen som är bättre än du, du är en unik varelse och alla har sina egenheter. Det är lätt att bli avundsjuka på andra i dagens samhälle, när alla skryter på social media eller vissa är rika och andra är fattiga. Skit i det, det finns helt enkelt alltid någon som kommer vara bättre på basket än du, eller rikare än du eller smartare än du. Du kommer alltid vara dig själv så lär dig att uppskatta dig. Bry dig om dig. En badboy känner sig själv bättre än någon annan, och han står på fötterna på jorden. Han har respekt för sig själv och värderar sina åsikter högst. En badboy vet vad han accepterar från andra människor och vad han inte respekterar, t.ex.  Det är det som är problemet med ”snälla killar”, alltså att de är snälla till alla oavsett hur de behandlar en.

Var stark emotionellt

Tjejer vill att mannen ska vara stark. Var så pass stark att de människor du har i ditt liv ser upp till dig. Stötta och finns till för människor som respekterar dig och som du respekterar. Visa att du klarar av varje situation och inte klagar. Att klaga över småsaker är inte sexigt. Om en dag går dåligt så är det bästa du kan göra att ta dig igenom det. Andra människor tycker inte det är kul att lyssna på folk som klagar tyvärr.
Det sista jag har att säga är att för att vara en bra badboy så bör du anstränga dig för att se bra ut. Att träna regelbundet hjälper för självförtroendet och  hur du hanterar stress. Det finns ingen anledning att inte träna om du vill vara en badboy.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *