Skaffa ”bad boy” självförtroendet


Badboy självförtroendet är förmodligen någonting de flesta skulle kunna behöva lite av. Många är alldeles för snälla för sitt eget bästa, och många behöver lära känna sig själv lite bättre. Och lära sig tycka om sig själv och sluta se ner på sig själv. Att vara en badboy låter som någonting dåligt, men det kan också vara bra för sin egen lycka. Dessutom tycker tjejer det är riktigt sexigt.

Här kommer lite tips för dig som vill vara lite mer badboy.

Mest av allt så var en man, ingen pojke! En man som har ett eget liv med egen tid. Också en man som har sina egna drömmar och planer för framtiden. Man ska aldrig behöva ge upp sig själv helt för någon annan. Våga tro på dig själv och var du vill i livet. Var självsäker med det. Ta reda på vad du har för värderingar. Vad gillar du för något och vad avskyr du? Vad är unikt med dig? Lär känna dig själv och stå fast med vem du är, istället för att försöka ändra på dig själv för någon annan.

Stå i centrum, men respektera andra

Att vara den som står i centrum behöver inte betyda att du ska försöka övervinna alla andra och trycka ner andra människor. Det som du behöver göra för att skaffa badboy självförtroendet är att göra det som gör dig glad, prioritera dig först. Om du har den attityden så kommer det att skina igenom. Om du behandlar dig själv som viktig kommer helt enkelt andra att behandla dig som viktig också. Många är attraherade till människor som är viktiga! I dejting sammanhang kan detta betyda att du aldrig ska jaga efter en tjej som inte verkar vara intresserad. Du ska veta vad du förtjänar och det är ju inte en tjej som springer efter andra killar och inte bryr sig om dig överhuvudtaget! Du är för viktig för att slösa tid på det helt enkelt. Om du slutar att jaga tjejer desperat så kommer du verka mycket mer självsäker. Om det finns någonting som du vill ha, kanske en tjej, var inte rädd för att gå efter det, men du ska inte behöva skämma ut dig själv för det.

Sluta upp med att BRY DIG

Sluta bry dig om allting och få ångest över småsaker, det är osexigt. Om du är konstant stressad för varje liten grej så tycker inte kvinnor det är sexigt. Badboys gör inte det, för att de är säkra på att det löser sig och har det under kontroll. När du är ute bland människor, där det finns några attraktiva tjejer så bete dig inte som att du vill ha varenda en utav dem. Badboy attityden på såna sammanhang är avslappnad som om de vore hemma och tittade på Netflix. Det ger signalen att du är cool och självsäker och helt i kontroll! Sexigt…

Det är inte det lättaste att vända på din personlighet helt och hållet och bli självsäker som en badboy över natten. Men tro mig, det enda du behöver är att låtsas och de flesta kommer inte att se igenom det. Inom sin tid är du så pass bra på att låtsas att det känns naturligt för dig. Även hemma kan du öva på att ha en badboy attityd. Försök att slappna av lite mer, känna dig mer kontrollerad och sluta upp med de dåliga tankarna! Andra saker du kan prova som inte kräver så mycket ”teater” är att prata långsammare när du pratar med folk. Och när du går så försök att ha en bra hållning så ser du mer självsäker ut.

Kom ihåg att även för badboys så går inte allting som de tänkt. Det en riktig badboy gör när det går fel är att inte bry sig och gå vidare. Det är säkert svårt för dig om det inte känns så naturligt. Men det kanske hjälper att höra här att ingen bryr sig om dina små misstag. Det är mest din hjärna som får dig att tro att du gjort bort dig, resten av världen har gått vidare. Skratta bort det bara.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *