Gillar kvinnor ”bad boys”, ”dumma killar”, ”elaka killar” eller kanske ”farliga” killar?


Gillar kvinnor ”bad boys”, ”dumma killar”, ”elaka killar” eller kanske ”farliga” killar?  Många män tror att man inte kan få någon om man är snäll. Ja det stämmer väl till viss del. Men här ska vi diskutera hur kvinnor speciellt gillar farliga killar när det är något kortvarigt. Faktiskt så går kvinnor ofta för den mindre snälla och mer ”badboy”-typen när det gäller något kortvarigt, alltså t.ex. på krogen. Det är kanske därför många tror att man måste vara lite bad när man ska jaga tjejer.

Vad är en bad boy?

Att vara bad boy på ett uteställe kan innebära något så enkelt som att röka en cigarett, eller bli lite våldsam efter intag av alkohol. Något så enkelt kan alltså få en eller flera tjejers uppmärksamhet, och därmed förmodligen få med en tjej hem. Det som är intressant är att dessa killar är nästan 100% motbjudande för tjejer när de letar efter något långvarigt. Det är därför som det kan löna sig att vara en trevlig och snäll kille vid användning av fritt-forum tjänster, telefon-chatter, online-dejting och så vidare.

Det här med att vara en bad boy eller farlig kille är en myt med lite sanning i sig. Det är på grund av det man ser och det man inte ser. Det man ser men även hör är när man är ute på krogen och gång på gång så går den farliga killen hem med tjejen och den ”snälla” killen blir utan, och snacket om det går runt. Det man inte ser är de som använder sig av fritt forum-tjänster och online-dejting och lyckas med att få en ordentlig dejt.

Var inte en mes

Sen är det viktigt att veta skillnaden på att vara en snäll kille och en ”Mes”. En ”mes” är dåligt i alla lägen och ingen tjej vill ha det när det gäller långvariga eller kortvariga förhållanden. En mes är någon som t.ex. inte vågar ta initiativ, har inget självförtroende eller kanske en riktigt dålig klädstil. Och att lukta svett eller någonting ingår inte i att vara en farlig kille, så om du försöker få kvinnor på krogen nu försök inte med det. Du måste se bra ut om du vill ha kvinnor oavsett om det är för långvariga eller kortvariga förhållanden.

Självsäker

På krogen när du har fått i dig några öl kanske du blir lite mer självsäker. Tillsammans med en cigarett i handen är chansen stor att du får någon kvinna på fall. Att vara självsäker inför en kvinna är den bästa egenskapen för det fungerar både på krogen och utanför. Men på krogen speciellt så fungerar det med att se självsäker ut och vara en sån som vågar ta risker. Att röka en cigarett på krogen ser lite riskfullt ut, och därför får man tjejerna på fall.

Kvinnor tänker mycket på sina begär, minst lika mycket som män gör. Kvinnor när det gäller kortvariga förhållanden lever för stunden och blir sexuellt attraherade av farliga män. De går för någon som kan ta risker istället för någon som tar det säkra för det osäkra.

Att vara lite ”farlig” innebär också någon som är lite kaxig och kanske en utmaning för kvinnan. Ibland så kallas detta för en ”player”.  Så om du försöker spela den farliga killen ute på krogen så var inte så lättillgänglig och desperat. Det som är sexigt är om du slänger några blickar, kanske medans du pratar med andra kvinnor, men ändå får kvinnan att känna sig speciell. Kanske efter ett tag så går du fram och säger att du har inte kunnat slita blicken av henne…eller liknande, medans du röker en cigarett.

Risktagandet är sexigt

Att vara farlig är sexigt för de tror att du är bra i sängen då. Alltså att du inte tar det så försiktigt och tar mycket initiativ. Kom ihåg att inte gå till överdrift dock, ingen kvinna vill tro att hon ska bli våldtagen. Och förresten, om du vill visa att du kan ta risker, dra inte historier om hur mycket finansiella risker du har tagit eller hur mycket du gillar att spela på svenskaspel.se eller något sånt. Det är inte så imponerande. Det som är sexigt är de som inte verkar bry sig så mycket om vad någon tycker, eller vad dåliga beslut för en kväll kan vara. Det är väldig spännande för kvinnor att försöka få en sån här kille initiellt. En snäll kille för ett kortvarigt förhållande kan bli mindre spännande, det kan bli tråkigt, eftersom man söker efter spänning när det gäller för en kväll bara.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *