Tecken på att han inte är intresserad


Detta gäller för tjejer också förresten.

Gör han ögonkontakt med dig?

Ibland så är fallet så att han är för blyg för att göra ögonkontakt med dig. Men till slut så kommer han att göra ögonkontakt med dig. Om han verkar tänka på annat, eller bara stirrar i sin telefon är han nog dessvärre mer intresserad av annat eller andra än du.

Undviker han att träffa dina vänner?

Ok du har träffat den här killen ett tag. Men varje gång du vill introducera honom till dina vänner så smiter han undan. Du vill nog inte introducera han direkt till tusen av dina vänner men om intresset inte finns att imponera på dina vänner med sin närvaro ja då finns inget intresse helt enkelt. Detta gäller speciellt om han inte introducerar dig till sina vänner, då är det verkligen inte seriöst mellan er.

Han svarar inte inom 24 timmar.

Att höra av sig via sms eller telefon eller på något sätt kan ta sekunder. Det är ingenting som kan stå ivägen även om man är upptagen. Om ett intresse finns så hör han av sig. Om det tar över 24 timmar, då bryr han sig inte alls om dig.

Tänk på hans kroppspråk.

Om han inte gör ögonkontakt med dig eller försöker komma närmare dig så är han inte intresserad.

Märk om han inte lyssnar på dig.

En kille som är intresserad av dig är självklart intresserad av att veta saker om dig. Om han inte lyssnar så är det mycket stor chans att han inte är intresserad alls, eller så är det en självupptagen människa du inte borde vara intresserad av.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *