Saker kvinnor säger men inte menar…


Har du någonsin blivit helgalen på en kvinna och tänker att du inte förstår dig på de överhuvudtaget? Detta kanske hjälper dig…

”Jag mår bra…”

Detta ska besvaras med exempelvis ”är du säker?” och du kanske till och med borde säkerställa ett par gånger för att vara säker. Ho kommer inte säga direkt att hon mår dåligt första gången du frågar. Hon vill förmodligen gråta lite, och veta om att du bryr dig. Ge henne en kram då och visa att du bryr dig om hur hon mår.

”Ursäkta mig men va?”

Tänk efter om hon verkligen inte hörde dig och vill att du repeterar vad du nyss sa. Hon hörde dig förmodligen klart och tydligt, men hon gillade det inte och nu är det din chans att ändra på det du sa.

”Det är okej.”

Nej… det är inte okej. Du kan höra det på hennes ton och hennes kroppsspråk. Du kan dra fördel med att krypa lite på knäna och titta med hundögon i detta läge.

”Gör det här att jag ser fet ut?”

Detta indikerar att hon känner sig ful och nu är det upp till dig att få henne att känna sig vacker. Detta är viktigt. Säg inte någonting snabbt för att du bara inte håller med henne, verkligen ta tiden till att få henne att känna sig vacker.

”Jaja…”

Hon vet att du har vunnit argumentet men hon vill inte öppet erkänna det. Var försiktig med att skryta, du kommer inte vinna nästa gång…

”Jag behöver 5 minuter!”

För att göra sig i ordning eller ja gå på toa. Det kommer inte ta 5 minuter. Det kommer ta minst 20, eller två timmar. I alla fall, var reda för att vara tålmodig. Stressa henne inte. Och när hon väl är klar, kommentera med hur fin hon är och nämn för guds skull inte förseningen.

”Kanske…”

Nej… Det betyder nej.

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *