Hur du kan lära känna någon på en dejt


Hur du kan lära känna någon på en dejt och testa kompatibilitet mellan er

Du kan lära känna någon på knappt någon tid alls, men det krävs lite talang. Man brukar säga att det tar åt att lära känna någon men det tar inte alltid så lång tid.

Det är inte ovanligt att träffa nytt folk och att skapa nya vänner hela tiden.

Ibland så kan det dock hända att man tror att man kände någon och sen inser att man inte kände personen så bra.

Om man kan förstå sig lite bättre på hur man kan lära känna någon för första gången och ta reda på om det finns chans för kompatibilitet hos er två, speciellt för ett romantiskt förhållande.

Medans det aldrig är lätt att lära känna någon direkt. Det inte är bra att döma efter hur en person verkar vara direkt heller. Så känns det väl ganska bra att försöka lära känna någon som verkar trevlig och verkar passa dig.

Har du hittat någon sådan som verkar trevlig?

Det tar oftast ett par minuter att få ett första intryck, men det tar lite längre tid än några minuter att lära känna någon och veta kompatibiliteten.

Trots att det låter ytligt att säga detta först så kan det hjälpa med att förstå sig på personen. Är personen uppklädd väl och verkar ha spenderat mycket tid på att göra sig i ordning? Eller ser det som personen inte brytt sig alls och knappt har kammat håret? Det kan hjälpa dig att förstå hur engagerad personen är i att träffa dig. Om personen klätt sig riktigt slarvigt så bryr de sig förmodligen aldrig hur de ser ut. Men vill träffa dig ändå för hen dök ju trots allt upp!

På en ”vanlig” första dejt så klär sig de  flesta ganska komfortabelt och försöker inte se ut som att de klär upp sig. Det är dock ofta en liten uppgradering av hur de normalt sett ser ut. Men du kan kolla på om det är väldigt fashionabelt och lady gaga aktigt, eller är det trasiga byxor som hänger nerför rumpan? Eftersom det är en ”uppgradering” av deras normala stil så kan du räkna ut hur de brukar se ut! Då kan du bestämma dig för om du gillar det eller inte. Om du inte gillar hur personen klär sig och skulle nästan skämmas för att gå runt på stan med hen då är det väl lika bra att ge upp redan.

Försök kolla på din dejts attityd.

Vad är den första tanken som slår dig vad gäller personligheten efter dessa första minuter? är det nervöst? lugnt? stressigt? positivt? energiskt? självmedvetet? Din dejt kanske känner sig nervös och kanske har förberett sig ordentligt för att träffa dig så var inte för snabb med att döma. Men bortse från det hur är attityden då? Alla har sin egen preferens vad gäller denna attityd hos den an träffar. Vissa gillar att personen inte är för självsäker och tycker det är mer charmigt, och vissa gillar någon som är helsäker på sig själv. Så vad anser du om denna attityd? Gillar du det?

Sen kan det också vara en viktig faktor att se efter om din dejt är helt fokuserad på dig under dejten. Om man ska gå på dejt är det väl trots allt för att lära känna varandra. Så märker du att din dejt fokuserar på dig är det jättebra, men om du ser att din dejt sneglar runt i rummet efter alternativ eller smsar med sin telefon så är det inte lika bra. Då är chansen stor att intresset hos den personen vad gäller dig inte är lika stort längre.Om du vill ha en bra dejt med någon så är det viktigt att ni båda fokuserar på varandra under första dejten. Det visar respekt och fascination för varandra.

Ta reda på var din dejt jobbar någonstans.

Vad gör hen på dagarna? Det är lite av en trivial dejt-fråga men det kan vara en av de viktigaste som kan testa kompatibiliteten för ett förhållande. Kanske visar det sig att era intressen är alldeles för långt ifrån varandra, eller så märker du att din dejt är alldeles för engagerad på jobb och nästan aldrig är hemma från jobbet, det kanske inte är något för dig!

Har du kul på dejten? Njuter du av er tid tillsammans. Skrattar du och känner dig bekväm och vill inte sluta prata för du tycker det är så roligt? Kemi och attraktion är extremt viktigt i ett framtida förhållande. Om din dejt och du har det här ås märker du detta!

Vad säger dina instinkter? Om du verkligen vill lära känna någon på en dejt så är nog dina instinkter det bästa att lita på. Vad säger magkänslan?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *