Öka chanserna genom att dejta på det traditionella sättet också!


För bekväm av dig kanske?

Visst är det bekvämt att kunna sitta hemma med sina mysbyxor och surfa runt på nätet i hopp om att träffa någon. En av de största fördelarna med att kunna dejta online är ju onekligen att man kan välja och vraka. På telefontjänster, internetchattar och sidor så är alla där i hopp att hitta någon. Det är ju jättebra det och gör saker enklare. Det är intressant att tänka på hur lätt vi har det nu, men om man frågar folk idag om det är lätt skulle nog alla säga nej ändå… Människor har alltid haft sätt att hitta någon. Så varför inte använda sig av alla teknikerna?

Det kanske låter läskigt att försöka sig på att göra det utanför internet, men det går ju bevisligen! Så mitt första tips är att försök komma förbi dina tankar som säger att ”det är ju mycket enklare att hitta någon online”. Ge det en chans att gå ut och träffa folk! Det finns positiva saker med den digitala tekniken vad gäller dejting, men det finns fördelar med att dejta på det gamla goda sättet också. Det kan därför vara ultimat att utnyttja både det traditionella sättet och online-sättet.

Varför är det positivt att dejta på det traditionella sättet? Varför dejta i verkligheten när alla dejtingsidor, fritt forum tjänster osv är så bra?

Det är en inte helt oväntad fråga bland de som dagligen använder sig av dessa online-tjänster. Det är ju så enkelt som sagt att bläddra runt bland tusentals profiler.  Och även kunna läsa om de innan man gör sitt första move. Det negativa kan faktiskt vara bekvämligheten även fast den också är positiv. Man behöver inte oroa sig lika mycket för felsteg, bekvämt eller hur? Men när man väl har hittat någon som man är intresserad av så börjar det krävas lite mer saker av dig. Det krävs att man ska kunna vara mer alert vad gäller att svara under ett telefonsamtal. Då märks det fortare om du är blyg, eller om ni träffats t.ex. om du inte har tvättat håret.

Det jag vill säga är att det ibland kan kännas jobbigt att ge en person andra förväntningar på dig än vad du bevisar sedan.  Ett bra tips för den som vill undvika det här är att när man internet-dejtar så överdriv inte för mycket med vem du är, visa vem du är och klart du kan framhäva lite saker. Men att ljuga eller överdriva för att få dig att se perfekt ut lönar sig i slutändan inte. Det är därför många tjejer säger ”Den här killen verkar vara för bra för att vara sann!” och sen så vågar de inte träffa honom på grund av just detta.

Om du kan tänka dig att försöka dejta på det traditionella sättet också, läs det här för lite tips på hur du kan göra!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *