Det är inte desperat att leta efter någon


Det är vanligt att önska att man hade en pojkvän eller flickvän. Det är inte desperat att leta efter någon, men du kan leta efter någon på ett desperat sätt!

Ta din tid, var nogrann

Var aldrig för ”på” och välj din strategi noggrant om du ändå har tänkt och leta efter någon online. För online så anstränger sig alla lite extra för att få det man vill ha. Du bör ta din tid när du svarar på meddelanden, och säg aldrig för tidigt att du vill ha ett ”seriöst förhållande”. Fokusera på att lära känna personen och se vad det blir. Det tyder på att du är självsäker och inte tar det första bästa, eller vill hoppa in i ett förhållande så fort som möjligt. Det kan också tyda på att du inte behöver en partner för att få bättre självförtroende. Om du bara tar det lugnt och är tålmodig så minskar riskerna för att falla in i ett ohälsosamt förhållande där du dessutom är beroende av någon. Dvs vara den personen som alltid är rädd att bli lämnad och avundsjuk osv.

Var inte desperat

Ett scenario när du är för desperat är när du jagar en tjej som verkligen inte alls är intresserad av dig och har sagt det, men eftersom du vägrar bli nekad så fortsätter du vara på. Var lugn då, och fokusera på att träffa någon annan. Försök att tänka att en relation är inte det allra viktigaste för dig, tänk att du kan vara minst lika glad utan en partner. Då blir det mycket enklare att hitta någon ny.

Att vilja ha ett förhållande är inte konstigt för att det är naturligt hos människor att inte vilja vara ensamma. Vi alla behöver någon, någonting intimt och någon som man kan gå igenom vardagligheter med.

Anyways, här kommer en feelgood video…Typ.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *