Hur du får en tjej på fall


Det finns många sätt att få tjejer på fall. Kanske är du en av de som tror dig veta exakt hur man gör. Men ibland så behöver man läsa sånt här för att få en liten påminnelse om…Ja hur man flirtar med tjejer!

Det första och allra viktigaste är: gör inga misstag! Det kan vara kört för att du råkat säga en grej på fel sätt. Kom ihåg att tjejer lägger märke till många detaljer. Dessutom så diskuterar de ofta saker med sina vänner.

Relax

Sen så är det också väldigt viktigt att du slappnar av. Visst, det är viktigt att inte göra några misstag. Men vet du vad, om du oroar dig för mycket har du redan gjort ett misstag. Tjejerna märker ofta om du inte är dig själv eller om du försöker för mycket. Dock har jag goda nyheter, många tjejer förlåter dig om du har en viss osäkerhet. Det kan vara det som får vissa tjejer på fall också. Vilket leder till mitt tredje tips:

Var självsäker, men var inte rädd för att visa lite osäkerhet. Tjejer tycker det är hett med män som är bra på att ta initiativ, som är säkra på sig själva MEN över en viss gräns så kan vissa tjejer ta ett steg tillbaka. Många tjejer vill se att det finns en viss osäkerhet hos dig. Tjejerna vill gärna vara den som får dig att bli lite nervös. Det kan alltså vara ett hett tips att när du är ensam med tjejen så bjud lite grann på osäkerhet också.

Textmeddelanden

Om du har kontakt med en tjej på textmeddelanden så håll det lekfullt och lättsamt. Om du får en tjej att le så har du nyckeln till att få en tjej att gilla dig. Om du ska fråga henne vad hon ska hitta på i helgen kan du t.ex. gissa vad hon ska göra. T.ex: ”Vad ska du göra i helgen? Låt mig gissa…kolla på alla nya avsnitt av Orange Is The New Black? Så söt.”. Ett annat lite mer vågat trick är att hålla på med rollspel i meddelanden. Skriv t.ex: ”Var det du som jag såg spionera på mig när jag bytte om till mina gymkläder? Min lilla stalker!”.

Få henne att jaga dig genom att skoja om hur ni aldrig skulle kunna vara ett par. Förresten, detta är ganska vågat, vissa tjejer kanske bokstavligen tar det som att du är seriös! Så därför är det viktigt att du vet att detta fungerar inte du gör det! Ett sätt att göra detta på är att t.ex. skriva : ”Oj, är du intresserad av [nånting hon gillar]? Visste inte att du var den typen av tjej 😉 Jag kanske måste få min mammas tillåtelse för att få gå ut med dig haha!”.

Be perfect but not too perfect!

Många tips handlar om att skriva varje meddelande noggrant och stava inte fel. Även att skriva betydelsefulla meddelanden. Ett nytt tips jag har är dock att varje meddelande behöver inte vara betydelsefullt. Om du skriver varje meddelande perfekt och noggrant så kan det också ge intrycket av att du sitter jättelänge och funderar ut perfekta svar. Du bör försöka verka lite upptagen då och då, därför är det inte realistiskt att varje svar ska vara perfekt.

Slutligen så är det viktigt att få en tjej att känna sig speciell. Det kan få henne att slappna av lite och våga vara sig själv. Låt hon därför veta att du gör henne glad och att du tänker på henne. Du kan t.ex. skicka en bild/gif på en söt apa du sett på internet och skriva: ”Den här fick mig och tänka på dig. Precis lika söt!”.Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *