Hur socially awkward kan vara en bra grej


Socially awkward kan vara en bra grej så var inte rädd att vara dig själv! Du kan vända det till något positivt och få andra tycka att du har karaktär och självförtroende till och med.

Oavsett anledning till varför du är socially awkward så kan du vända det till självförtroende. Socially awkward sägs enligt de flesta komma från att man känner sig lite ”otrygg” i situationen och missanpassad. Och att det i sin tur leder till att man beter sig annorlunda än andra.

Socially awkward leder ofta till pinsamma situationer. Men det man måste göra att hantera dessa situationer rätt och fortsätta med diskussionen eller vad det nu är. Det kan till och med vara charmigt.

Det som gör att vara socialla awkward till en bra grej är att man kan ha lättare att bryta isen och till och med få fler vänner. Det som är anledning till det är att man kan få andra människor att sänka ribban på att verka så pass ”normal” som möjligt. Det gör att man bjuder in fler att våga vara sig själv, även om de är bra på att låtsas.

Socialt awkward personer har oftast svårt för ”kallprat”. Det är din biljett till att inte vara som alla andra och fånga någons intresse. Till exempel, säg att du försöker imponera på någon tjej på en fest. Tjejen kanske minglar runt och pratar med folk och alla säger samma sak… ”Ja vad fint väder det är idag!”, ”vad jobbar du med?”…. Din biljett till att fånga hennes intresse är att välkomna ditt riktiga sociala awkward jag. Börja konversationen med vad du än vill!

Personer som är socialt awkward har också många gånger hamnat i pinsamma situationer. Detta gör att de kan hantera såna situationer lättare än andra. Socially awkward personer är också väldigt empatiska för att de vet hur de känns att bli skrattade åt, eller hamna i någon pinsam situation. Det är alltså därför såna människor har lätt för att bli omtyckt. Så våga vara dig själv!

Här är också en video som jag tycker är rolig och har bra tips

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *