Hur timing är viktigt när du skriver till en tjej som du gillar


Ibland så är det enklare att skriva och få henne att falla för dig på det sättet, snarare än att ta ut henne på en dejt och köpa dyra saker til henne.

Så länge du kan skapa en bra emotionell kontakt och passion så kan du få vilken tjej som helst att gilla dig tillbaka.

Timing är väldigt viktigt, så det är det som jag ska tipsa om här.

Ta din tid när du skriver, var noggrann med att svara och skriva till henne på rätt sätt.

När ska du skriva till henne?

Testa att skriva till henne på natten. Det kan vara den bästa tiden att skriva. Det är så sexigt och romantiskt med en tyst natt när ni båda ligger i sängen och skriver, på varsin ände. Om du får detta att funka så kommer hon att längta efter nätterna när ni skriver till varandra.

Undvik att skriva eller ringa till henne när du vet att hon är upptagen med vänner eller annat. Hon behöver bli exalterad för att få läsa ditt sms, inte irriterad för att du hör av dig när hon är upptagen med annat.

Skriv inte hela tiden varje dag.

Välj tiden utifrån hennes rutin. Efter några dagar att ni har skrivit med varandra så kommer du märka att hon tar till sig tiden att skriva ordentligt med dig.

Ett tips om hur du kan skriva är att inte göra dina sms för komplicerade. Enkelt är bra, som t.ex. ”Hej! Tänkte bara höra hur det var med dig idag. :)”

Börja alltid med ett kort sms när du initierar kontakt. Om ni har pratat med varandra i några dagar fram och tillbaka så behöver du inte någon anledning att skriva igen och du behöver inte göra någon lång introduktion. När du skriver så skriv något positivt och som också lämnar konversationen öppen, på så sätt så är det helt öppet om hon har tid och skriva också. ”Hej, vad gör du?” är ett sådant sms. Om hon är upptagen när du skriver ett sådant sms så skriver hon när hon har tid!

Håll det kort och enkelt. Du vill ha hennes fulla uppmärksamhet när hon skriver. För att göra det så skriv med jämna mellanrum, inte några långa meddelanden som håller henne uttråkad när hon väntar på att du ska svara.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *